Алекс Бургас

За Нас Alex Burgas

Фирма за почистване „Алекс Бургас“ ЕООД, професионални услуги на достъпни цени !

Вече 15 години ние от „Алекс Бургас“ ЕООД, правим света около вас по-чист.
Нашите клиенти са както частни лица, така и бизнес организации. Насочихме се към тази сфера с желанието да осигурим на нашите клиенти една по-добра услуга за почистване на конкурентни цени. Ние знаем колко е важно домът да бъде чист и спретнат по всяко време, но също така сме наясно, че съвременното забързано ежедневие не позволява на много от вас да се справят с домашните задължения.
Затова, ние от „Алекс Бургас“ Ви предлагаме решения свързани с поддържането на вашия дом, офис, хотел и т.н. чист и безупречен. Нашият професионален екип е подготвен да почисти целия ви дом перфектно. Вие може да ни се обадите и за единично изпиране на килима в хола, почистване на прозорци и дограма в дома ви, за почистване на ресторанта Ви след мероприятие, за почистване на ново построени сгради или след ремонт, или да изчистим Вашия семеен хотел, без значение големината му, предлагаме както еднократни услуги така и абонаментни предложения за нашите редовни клиенти на достъпни цени. За нас всеки клиент и всяка поръчка са еднакво важни! Ние не делим клиентите си на такива с големи поръчки и такива с малки.
При нас вие ще намерите най-добрите решения за професионално почистване по домовете и ще получите резултатите, които очаквате. Ние ще ви посъветваме за всеки проблем, изготвим крайна ценова оферта и ще изчистим всеки ъгъл в дома ви. С Алекс Бургас вие ще бъдете спокойни, че Вие и семейството ви ще се наслаждавате на безукорно чист дом. Вие имате нашата гаранция за Високо качество – това е, за което можете да разчитате на нас!
Ние държим на качеството на услугите си, което е гаранция за успех и основа за разширяване на нашия бизнес.
Освен традиционните услуги по почистването Alex Burgas може да ви предложи и система за поддръжка на хигиената във вашият офис, хотел , дом и други помещения. Можем да закупим вместо Вас и да ви доставяме необходимите хигиенни материали за санитарните ви помещения.

Почистване на ниски цени Бургас

Ние сме гъвкави и подхождаме индивидуално към всеки отделен случай.
Нашата коректност и лоялност са ни спечелили много дългогодишни клиенти, които продължават да разчитат на нас.

Надяваме се, че с нашата работа ще Ви помогнем да се чувствате по-уютно и комфортно, да имате по-добро настроение и да си почивате повече.
Фирмата за почистване, на която може да се доверите!
Имаме богат опит в почистване за частни лица, заемаме се както с пране на мека мебел, така и с почистване на автомобили.
Ние сме от тези фирми за професионално почистване, които могат да гарантират много добро съотношение между цена на услугата и качеството и.
Използваме качествени материали и препарати, за почистване. Оперираме с професионална техника от най-висок клас, което осигурява високо качество на услугите ни за почистване. Цена за почистване на домове ще получите след безплатен оглед във вашия дом.

За „Алекс Бургас“ ЕООД, нашата цел !
– Перфектно качество, доказателство за това са референциите от наши клиенти и дългосрочно сътрудничество с големи корпорации и държавни организации.
– Ценовата ни политика е изключително конкурентна и съответства напълно с променящите се икономически условия.

За нас „Алекс Бургас“, крайната цел е изцяло задоволяване желанията на клиентите ни при:
– почистване на административни, промишлени и жилищни сгради;
– почистване на домове, офиси;
– почистване на заведения, казина;
– почистване на хотели, ресторанти, магазини;
– почистване на всякакви стандартни и нестандартни обекти.
– почистване на фасади, стъкла, дограма;
– почистване на мека мебел;
– пране на мокети, килими (машинно и без машинно);
– почистване на Бня, WC, санитарен възел;
– почистване след ново строителство или след ремонт;
– почистване на твърди подови настилки, полиране, кристализиране;
– почистване на Басейни;

Професионално почистване от Alex Burgas

Всичко това се случва благодарение на нашия млад и силно образован екип в сферата на чистотата, на професионалните и екологично чисти препарати, които използваме и на иновационната техника, с която разполагаме.

За всички услугите, професионално почистване, които предлагаме, за подробности и любопитни статии за нашите методи, за предлагани те ни услуги, моля разгледайте останалите страници и статии в нашия сайт.

Фирма за почистване „Алекс Бургас“, предлага почистване на домове, хотели, офиси, вили и всякакъв тип помещения, професионално почистване на мокети, килими, подови настилки, мека мебел, мебели, матраци, стъкла, бани, мивки, вани, душ кабини, фаянс и т.н. на достъпни цени и целогодишни отстъпки в гр. Бургас и близките населени градове, села, вилни зони – фирма за почистване в Слънчев Бряг, Свети Влас, Несебър, Равда, Поморие, Ахелой, Сарафово, Ветрен, Меден рудник, Крайморие, Черноморец, Созопол, Дюните, Приморско, Китен, Лозенец, Царево, Ахтопол, Синеморец и др.. Може да се свържете с нас за запитвания за посещение за почистване за Вашето населено място.  

Ако не откривате услугата от която се нуждаете се свържете с Нас на телефон 0887 / 535-077 или с другите посочени форми за контакти от < ТУК >, за всякакви въпроси и запитвания. Ние ще се радваме да отговорим на вашите въпроси от рано сутрин до късно вечер, съобразявайки се с вашия график! С „Алекс Бургас” Вие ще сте сигурни в безупречното почистване на дома Ви !

Sending
User Review
3.8 (5 votes)

Translate »