Почистване на баня

Почистване на баня

Почистване на баня

Почистване на баня , WC и всякакви санитарни помещения от „Алекс Бургас“, без значение дали е в Вашия дом, Офис, Ресторант, Хотел.. чистота и безупречна хигиена на ниски цени !

Почистване на баня в Бургас

Alex Burgas, баните и тоалетните почистваме цялостно, използваме силни дезинфектанти за отстраняване на сапунени утайки, варовик, мухъл и други. Почистват се мивки, тоалетни чинии, вани, душ кабини, бидета, джакузита, плочки фуги и друго оборудване.

Професионално Почистване на Баня  Почистване на баня WC
Бeзспорно еднo от местата, които имaт нaй-голяма нуждa от поддръжка във всеки дoм – са баните и тоалетните. Тaм има дирeктен контакт с вода, влага и прeпарати, зaтова пoдобно на кухнята те трябвa да бъдат почиствани редовно, защото в прoтивен случaй се налага да чиститe часoве наред, за да премахнете нaслагваниятa и мръсотиятa. Нeщо пoвече честото почистане нa бaните и тoалетните e задължитeлно, защoто в противен случaй се наслoяват врeдни микроби и плесен.

Почистване на мивки  Почистване на WC

Повечето хора мразят да почистват техните бани, въпреки че това е мястото, където хигиената и чистотата са много важни и трябва да се поддържат всяка седмица или дори по-често, особенно ако се използва интензивно от оживено домакинство с много членове. Всъщност, повечето бани и тоалетни са изработени от материали, които са предназначени да бъдат лесни за почистване – например, плочки и порцеланови повърхности, които са устойчиви на петна, ако се поддържат чисти от натрупване на прах и боклук.

Почистване на душ кабини  Почистване на душ кабини в Бургас

Важно е дали помещенията са след строителство и ремонт или имат нужда просто от регулярно почистване, защото в първия случай са необходими специализирани препарати за почистване на фугиращи и строителни замърсявания, както и специални инструменти. Екипът ни се е сблъсквал с много тежки замърсявания, оставени от недобросъвестни строителни работници. Но до сега сме успели да се справим с всеки отделен случай, оставяйки след себе си чист и светещ фаянс и санитария.

Затова не се колебайте да ни се обадите – ние сме вашите хора!
Alex Burgas ви предлага да забравите за мъките по почистването на банята и тоалетната у дома, като изберете услугата почистване на санитарни помещения . Санитарните помещения ще бъдат почистени безупречно с най-добрите препарати за професионално почистване, като по този начин вие ще осигурите една по-здравословна среда за вас и вашето семейство.

Почистване на фуги  Почистване на терекот

Почистването баня, WC, санитарни помещения включва:
– Почистване на тоалетни шкафове;
– Почистване на огледала;
– Почистване на вани, душ кабини, джакузи;
– Почистване на плочки и фуги;
– Измиване на санитарен фаянс – под и стени;
– Почистване на тоалетни чинии и сифони;
– Пълно обеспаразяване и освежаване;
– Зареждане с нужните санитарни продукти / препарати ;
– Изхвърляне на боклуци и почистване на кошчета за отпадъци;
Както и всичко което имате като изискване.

Почистване на Вана  Почистване на вани в Бургас

Гарантираме качествено почистване на баня, WC, санитарни помещения във Вашата къща, апартамент, вила, хотел или комплекс!

Фирма за почистване „Алекс Бургас“, предлага почистване на домове, хотели, офиси, вили и всякакъв тип помещения, професионално почистване на мокети, килими, подови настилки, мека мебел, мебели, матраци, стъкла, бани, мивки, вани, душ кабини, фаянс и т.н. на достъпни цени и целогодишни отстъпки в гр. Бургас и близките населени градове, села, вилни зони – фирма за почистване в Слънчев Бряг, Свети Влас, Несебър, Равда, Поморие, Ахелой, Сарафово, Ветрен, Меден рудник, Крайморие, Черноморец, Созопол, Дюните, Приморско, Китен, Лозенец, Царево, Ахтопол, Синеморец и др.. Може да се свържете с нас за запитвания за посещение за почистване за Вашето населено място.  

Относно всякакви запитвания и въпроси за почистване на баня, WC, санитарни помещения, не се колебайте да се свържете с Нас на тел.: 0887 / 535-077.

3.3/5 - (39 votes)
Sending
User Review
2.88 (8 votes)

Translate »