Почистване на Басейни

Почистване на Басейни

Почистване на Басейни

Почистване на Басейни от „Алекс Бургас“, на конкурентни цени !

„Алекс Бургас“ ЕООД,  стремим се да отговорим на всички изисквания, за почистване басейни. Извършваме всички услуги, за почистване на басейни с всички форми и размери.
Почистването на басейн е относително трудна задача дори и за професионалистите в областта. Всеки басейн има своята специфика на техническата част от съоръжението, а влияят и фактори като материали, местоположение, микроклимат.

Професионално Почистване на Басейни в Бургас

За съжаление лятото продължава само няколко месеца…
След което басейна трябва да се зазими,… а после преди отново да се напълни с вода и да стане така примамливо син да се почисти от натрупаните нечистотии. По стените му са се отложили органични и неорганични отпадъци, а на дъното в застоялата вода се е развила истинска местна фауна…

Poqistvane na Baseyni v Burgas  

Ние се занимаваме с почистване на басейни от години. Ще свършим работата бързо и качествено…И много скоро ще можете да напълните идеално чистия си басейн с вода… и да се гмурнете.
Почистването на басейни се извършва ръчно и с помощта на еднодискова машина. За почистването на басейни се използват специални почистващи препарати, които са пригодени за почистване на котлен камък, щадят повърхността на стените и не остават следи от пяна, както обикновените почистващи препарати, които се използват в домакинството.

Почистване на Басейни от Alex Burgas   Почистване на Басейни в Бургас

Услугата почистване на басейни включва:
– Почистването от едри и дребни отпадъци от дъното и повърхността на водата в басейна;
– Почистване на скимери, преливници и стълби;
– Измерване pH на водата (водороден показател киселинност);
– При необходимост изравняване показателя pH чрез добавяне на таблетки (нормални стойности на pH са: 7,2 – 7,6);

Почистване на Басейни в Бургаска Област  Професионално Почистване на Басейни

Гарантираме качествено почистване на басейна във Вашата къща, вила, хотел или комплекс!

Фирма за почистване „Алекс Бургас“, предлага почистване на домове, хотели, офиси, вили и всякакъв тип помещения, професионално почистване на мокети, килими, подови настилки, мека мебел, мебели, матраци, стъкла, бани, мивки, вани, душ кабини, фаянс и т.н. на достъпни цени и целогодишни отстъпки в гр. Бургас и близките населени градове, села, вилни зони – фирма за почистване в Слънчев Бряг, Свети Влас, Несебър, Равда, Поморие, Ахелой, Сарафово, Ветрен, Меден рудник, Крайморие, Черноморец, Созопол, Дюните, Приморско, Китен, Лозенец, Царево, Ахтопол, Синеморец и др.. Може да се свържете с нас за запитвания за посещение за почистване за Вашето населено място.  

Относно всякакви запитвания и въпроси за почистване на басейни, не се колебайте да се свържете с Нас на тел.: 0887 / 535-077.

2.1/5 - (51 votes)
Sending
User Review
3 (6 votes)

Translate »