Почистване на домове

Почистване на Домове

Почистване на домове от „Алекс Бургас“ ЕООД, , професионално почистване на достъпни цени !

Нуждаете се от професионално почистване на жилището ви, ние сме готови да помогнем. Нашият натрупан опит, специализирано оборудване и мотивация за постигането на изключителни резултати са гаранция, че вашият апартамент или къща ще блести от чистота след почистване на дома от нашите професионални чистачи. Ние ще ви осигурим блестяща чистота и привлекателен дом, с усмивка на лицето! Фирма за почистване „Алекс Бургас”, е наясно, колко усилия са нужни за поддържането на един дом постоянно чист и добре изглеждащ. А, ако включим и грижата за деца, домашен любимец или пък многото задължения в офиса, мисията е почти невъзможна. Именно за това, ние ви предлагаме нашите услуги за професионално почистване на домове. Ние сме готови да дойдем на всеки адрес в рамките на град Бургас и близките населени места, и да почистим дома Ви на мига.

Какво основно включва услугата почистване на домове?

Машинно изпиране на мека мебел и меки настилки;
Услугата за почистване на домове, се извършва с професионални почистващи машини и препарати с помощта, на които меката мебел, килими, мокет или пътеки се изпират в дълбочина и изсъхват в рамките на същия ден.

Измиване на прозорци и щори;
Стъклата и дограмите се измиват двустранно с подходящи принадлежности и препарати, които позволяват отичането на дъждовната вода след почистване, върху стъклата остава филм с анти статично действие.

Почистване на кухня;
Сред най-популярните услуги, от пакета за почистване на домове е почистване на кухнята. При почистването на кухни обезмасляваме кухненските шкафове, фурната и хладилника отвън, но можем да почистим цялото Ви оборудване и от вътре, след предварителна договорка и оглед.

Почистване на бани и санитарни възли;
Баните и тоалетните почистваме цялостно, както и всички друго в дома, но за разлика от останалите помещения – в банята и санитарния възел използваме силни дезинфектанти за отстраняване на сапунени утайки, варовик, мухъл и други. Почистват се мивки, тоалетни чинии, вани, душ кабини, бидета, джакузита, плочки фуги и друго оборудване. Цялостно почистване на домове задължително включва обстойна работа в банята и санитарните помещения.

Машинно почистване на твърди подови настилки;
При почистването на твърди подови настилки, използваме професионални еднодискови и вакуум машини, също и препарати според вида на настилката. Освен плочките, ние можем да почистим цокъла и фугите.

Обезпрашаване на мебели и техника;
Мебелите и техниката в дома, обезпрашаваме с мощни прахосмукачки снабдени с надеждни филтри и накрайници за прахосмукиране на фини прахови частици. Същите избърсваме с подходящ за различните повърхности и материи препарат антистатик, за да представим най-добрата услуга, за почистване на домове.
Вашият дом е вашата крепост, но чувствате ли се добре, ако не е изрядно почистен? Как ще се чувствате удобно и уютно във вашият дом, когато не ви достигат време и сили да го почистите? „Алекс Бургас” е на Вашите услуги, за да ви осигури качествено почистване на дома в цял Бургас и близките населени места на достъпни цени! Не се двоумете, а се възползвайте от нашето професионално почистване на домове още сега!

Почистване на домове в Бургас

Подробно описание на услугата почистване на домове:
• Машинно почистване на твърди настилки (паркет мрамор, мозайка, гранитогрес, терекот);
• Машинно изпиране на меки подови настилки (мокети ,килими, велтер) на място;
• Премахване на запечатка от подови настилки;
• Машинно изпиране на мека мебел;
• Машинно пране на столове и матраци;
• Почистване на кожени мебели;
• Измиване на прозорци и витрини (едностранно) ;
• Почистване на стъкла след ремонтни дейности (боя, латекс, лепенки едностранно ) ;
• Почистване на щори – Хоризонтални и Вертикални;
• Почистване с прахосмукачка;
• Ръчно миене на под (моп или стирка) ;
• Почистване на врати;
• Почистване на радиатори;
• Почистване на климатици;
• Почистване на осветителни тела;
• Почистване на фурна;
• Почистване на абсорбатор;
• Почистване на кухненски шкафове;
• Почистване на бюра;
• Почистване на первази, рамки, парапети;
• Почистване на санитарни възли (комплексно) ;
• Почистване на Вана;
• Почистване на Джакузи;
• Почистване на Душ кабина;
• Почистване на Тоалетна чиния;
• Почистване на Мивка.

Почистване на кухня в Бургас Почистване на баня Бургас

Почистването по домовете не е работа за всеки. Тя изисква опит, подходящо оборудване и не на последно място желание за постигане на перфектни резултати, отговарящи на изискванията на клиентите. Ние от „Алекс Бургас” имаме богат опит при почистване на къщи, апартаменти, хотели, ресторанти и т.н. което гарантира блестящо почистване на дома.

Абонаментно и еднократно почистване на домове в Бургас и близките населени места !
За ваше удобство ние ви предлагаме както еднократно посещение за почистване на вашия дом, така и възможността за абонаментно почистване на домовете в Бургас и близките населени места на атрактивни цени. С нашите опитни чистачи, вашият дом ще получи качествена и професионална услуга, която заслужава. А пък вие ще бъдете сигурни за крайния резултат, тъй като имате нашата непоклатима 100% Гаранция! Ние сме се специализирали в доставянето на професионално почистване на къщи, апартаменти, офиси, хотели и др.. Тук можете да се запознаете по-обстойно с основните услуги, които предлагаме:

Фирма за почистване „Алекс Бургас“, предлага почистване на домове, хотели, офиси, вили и всякакъв тип помещения, професионално почистване на мокети, килими, подови настилки, мека мебел, мебели, матраци, стъкла, бани, мивки, вани, душ кабини, фаянс и т.н. на достъпни цени и целогодишни отстъпки в гр. Бургас и близките населени градове, села, вилни зони – фирма за почистване в Слънчев Бряг, Свети Влас, Несебър, Равда, Поморие, Ахелой, Сарафово, Ветрен, Меден рудник, Крайморие, Черноморец, Созопол, Дюните, Приморско, Китен, Лозенец, Царево, Ахтопол, Синеморец и др.. Може да се свържете с нас за запитвания за посещение за почистване за Вашето населено място.  

Ако не откривате услугата от която се нуждаете се свържете с Нас на телефон 0887 / 535-077 или с другите посочени форми за контакти от < ТУК >, за всякакви въпроси и запитвания. Ние ще се радваме да отговорим на вашите въпроси от рано сутрин до късно вечер, съобразявайки се с вашия график! С „Алекс Бургас” Вие ще сте сигурни в безупречното почистване на дома Ви !

Sending
User Review
2.83 (42 votes)

Translate »