Почистване на Мека Мебел

Почистване на Мека Мебел

Почистване на мека мебел от „Алекс Бургас“ ЕООД, качество на конкурентни цени !

Фирма „Алекс Бургас“ ЕООД предлага почистване на мека мебел на посочен от Вас адрес, машинно и без машинно почистване или пране на всякакви видове материи, на Вашата мека мебел.

Почистване на мека мебел, процеса започва с обстоен оглед и определяне степента на замърсяване и вида на материята. Според това ние избираме най-ефективния метод за почистване строго индивидуално.

Прането става на място, като меката мебел не се мокри в дълбочина, а по-скоро повърхностно – главно тапицерия, а не пълнежа на мебелите!

Почистване на кожени дивани

Мебелите, също както и дрехите, могат да бъдат красиви, елегантни, комфортни и дори скъпи, но ако са мръсни и прашасяли, правят дома да изглежда западнал и непривлекателен. Замърсяванията по меката и кожена мебел ги амортизират допълнително. Ето защо е важно те да се почистват периодично, преди да са се замърсили така, че отстраняването на мръсотията да не стане невъзможно.

Всички машини и препарати за пране на мека мебел са с гаранция за високо качество и ефективност. Произведени са в страни от Европейския съюз и покриват необходимите стандарти и критерии за работа в нашата страна. Прилагат се за пране на мека мабел в различни сфери, включително в хранително-вкусовата промишленост и в заведения за обществено хранене.

Почистване на мека мебел бургас             Почистване на бивани бургас

Меката мебел придава облика на вашия дом. Разположението, цвета и формата на фотьойлите, табуретките и канапето у вас са отличителния белег на вашето жилище. Погрижете се тази толкова важна част от дома ви да е винаги чиста, с живи цветове и свеж аромат.

Почистване на диван

 

 

Подробно описание за Нашите методи за почистване на мека мебел:
– Вашата мека мебел ще бъде изпрана от опитни и надеждни чистачи, доказани професионалисти в сферата на почистването по домовете.
– С професионална прахосмукачка KARCHER се отсранява домашния прах;
– Ние използваме иновативни немски разработки за почистване на тапицерии и различни видове материи – с естествен и изкуствен произход.
– Петна се обработват предварително със специален препарат;
– Пране с екстракторна машина и с безконтактен препарат
– Впръсква се професионален препарат за пране на мека мебел и се разтърква с четки, като се извършва същинското пране;
– С екстрактор KARCHER, професионална почистваща машина за пране на мека мебел, се изплаква и изсмуква препарата и водата от меката мебел;
– Или се Изплакване с чиста вода – изплакването е много важно, защото ако остане препарат върху мебелите, той изсъхва, става лепкав и мебелите се замърсяват много бързо след това.
– С екстрактор KARCHER се извършва изсушаване, като повърхността остава съвсем леко влажна, ароматизира. се и напълно изсъхва до 1 ден.
– Подсушаване – подсушаването е изсмукване на остатъчната вода, като след това мебелите остават леко влажни. Пълното изсъхване става в рамките на няколко часа до един ден, в зависимост от температурата на въздуха.
– Вашето здраве е от първостепенно значение за нас. Ето защо ние работим с еко препарати, които са напълно безопасни за вас и семейството ви.

 

Почистване на Мека Мебел текстил

Почистването на кожени мебели изисква друг вит третиране за почистване !
Ако имате кожени мебели, които се нуждае от почистване, можете напълно да ни се доверите. Ние ще им върнем предишния свеж и чист вид , независимо дали са направени от естествена или изкуствена кожа. Имаме специални почистващи средства за кожени мебели и професионални препарати. Важно е кожените мебели да се третират правилно, защото ако просто се измие, кожата остава суха и нееластична.
Преди да си тръгнем ние правим оглед с вас, за да се убедим, че нашето пране е постигнало дори и най-високите ви изисквания.

Почистване на кожени дивани бургас

Alex Burgas може да ви предложи още много други видове начини за почистване или поддържане на добрия вид на Вашите мебели в дома ви.
Вие може да ни се обадите за пране от днес за днес, късно вечерта или събота и неделя !
Вие ще получите висококачествената услуга, за която сте си платили. Ние не хитруваме с допълнителни такси и разходи! Първо се договаряме и тогава почистваме.

Фирма за почистване „Алекс Бургас“, предлага почистване на домове, хотели, офиси, вили и всякакъв тип помещения, професионално почистване на мокети, килими, подови настилки, мека мебел, мебели, матраци, стъкла, бани, мивки, вани, душ кабини, фаянс и т.н. на достъпни цени и целогодишни отстъпки в гр. Бургас и близките населени градове, села, вилни зони – фирма за почистване в Слънчев Бряг, Свети Влас, Несебър, Равда, Поморие, Ахелой, Сарафово, Ветрен, Меден рудник, Крайморие, Черноморец, Созопол, Дюните, Приморско, Китен, Лозенец, Царево, Ахтопол, Синеморец и др.. Може да се свържете с нас за запитвания за посещение за почистване за Вашето населено място.  

Относно всякакви запитвания и въпроси за почистване на мека мебел, не се колебайте да се свържете с Нас на тел.: 0887 / 535-077.

Sending
User Review
2.5 (6 votes)

Translate »