Почистване на Офиси

Почистване на Офиси

Почистване на офиси, качество, коректнос на достъпни цени за Бургас и блиските населени места !

Услуга Почистване на офиси е гъвкава, предназначена е за фирми с всякакъв размер на офис площите: малки, средни или големи.Ние Ви предлагаме пакетна услуга „Комплексно почистване на офиси“, както и отделни дейности, за почистване на офиси.
С нас от “Алекс Бургас” вие ще сте сигурни, че почистването на Вашите офис помещения ще бъде качествено и бързо , без да се смущава работния процес. Нашите опитни чистачи в почистването, ще дадат най-доброто от себе си за постигането на приятна и предразполагаща среда за продуктивна работа.

За да бъде успешен вашият бизнес, едно от условията е да сте фокусирани върху основната ви дейност и прехвърляне на всяка неприсъща такава на външен доставчик – например почистване на офиса. Нека ние от “Алекс Бургас” професионално да почистим офиса и освежим работното място за приятна и здравословна среда, на което трябва да сте продуктивни, концентрирани и креативни! С нашата помощ вие ще работите и творите в една по-предразполагаща и приятна атмосфера.
“Алекс Бургас” Ви предлага професионално почистване на Вашия офис . От опит знаем, че поддържането на такова място чисто и подредено е трудна задача. Но ние сме сигурни в нашите умения да организираме и почистим хаоса, който е присъщ за всеки офис. С много работа и упоритост ние ще сложим край на безпорядъка и ще въведем ред и блясък във вашия офис.

Нашия пакет за абонаментно почистване на офиси в Бургас и близките населени места включва:
• Почистване на меки и твърди подови настилки ( машини и без машино );
• Пране на мокети и килими;
• Измиване и почистване на прозорци, дограма, щори и врати;
• Прахосмукиране;
• Почистване на работните места и офис техника;
• Почистване на ключове за осветление и контакти;
• Почистване и дезинфекция на санитарни помещения;
• Почистване на кухненски бокс;
• Събиране и изхвърляне на отпадъци.
• Смяна на торбичките.

Почистване на Офиси от Alex Burgas      Почистване на Офиси в Бургас

Както и много други услуги, извършвани по договорка с клиента.

Как работим:
По споразумение с клиента ние извършваме професионално почистване в удобно за него време, преди или след започване на работния процес. Изработваме индивидуален хигиенно-санитарен план за извършване на услугата. Използваме специални екологично чисти препарати и дезинфектанти за качествено и бързо почистване на офиси.

Свържете се с Нас на телефон 0887 / 535-077, за да обсъдим вашите нужди за почистването на вашия офис. Ние сме готови да ви предложим различни варианти и ценови оферти, които да отговарят на изисквания ви. Доверете се на експертите в почистването на офиси в Бургас и близките населени места !

Sending
User Review
3 (2 votes)

Translate »