Почистване на Прозорци

Почистване на Прозорци

Почистване на прозорци, чистите стъкла са лицето на една сграда !

Фирма „Алекс Бургас“ ЕООД предлага почистване на прозорци / стъкла, на апартаменти, къщи, офиси, хотели и всякакви други малки и големи сгради. Разполагаме с опитен екип и няма прозорец който да не може да достигнем и изчистим до блясък. Без значение на кой етаж сте или колко е висока вашата сграда, Ние разполагаме с опитни алпинисти за почистване на стъкла, фасади и т.н., затова може да сте сигурни, че Вашите прозорци ще заблестят.

Животът в големия град си има своите предимства и недостатъци. Редом с разнообразните и интересните места за забавление идват прахта и огромното количество мръсотия, които се натрупват по прозорците и дограмата. Те оказват влияние върху атмосферата у дома и работната среда в офиса и могат да бъдат основен елемент от вашето бизнес представяне. Всеки, който е пробвал да мие прозорци е наясно с това, че задоволителни резултати се постигат трудно и не за дълго време. Ние в Alex Burgas обръщаме специално внимание на един от главните компоненти в едно помещение, а именно прозорците. И дали у дома или на работа, вие можете да сте сигурни, че ние ще ги почистим отлично, качествено и професионално на ниски цени .

Почистване на прозорци в Бургас

 

Качествено почистване на прозорци и дограма !
Ние използваме качествена технология за почистване на прозорци и дограма на достъпни цени като гарантираме дълготрайния ефект на услугите ни. Само с едно почистване, Вие ще може да се наслаждавате на кристално чисти прозорци и дограма. На прахта и мръсотията ще им много по-трудно да полепват и да се задържат по повърхността на стъклото след като гo почистим.
Alex Burgas извършва всякакви услуги по почистване на прозорци, щори, витрини и други. При обработването на прозорци, част от нашата работа е да се обърне внимание на всички заобикалящи го детайли.

Професионално почистване на прозорци

Почистваме:
– стъкла и прозорци на апартаменти и къщи;
– стъкла и прозорци на магазини, бизнес сгради;
– труднодостъпни и високи стъкла;
– фасадни стъкла ;
– стъкла, почиствани по алпийски способ;

Имаме нужното оборудване и опит за почистване и на най-трудните и замърсени стъкла и прозорци, изискващи използването на специална техника като телескопи, стълби, скеле, автовишка или алпийски метод.

Инструментите и препаратите, които използваме при почистването са специализирани пособия за извършване на тази дейност, като целта е дадена материя да бъде почистена до блясък без да бъде наранена нейната повърхност.

Почистваме също:
– стъклени фасади;
– витражи, огледала;
– стъклени тавани;
– пана др.;

Основното почистване на прозорците обикновено включва измиване на стъклата и дограмата. С основното почистване се отстраняват замърсяванията като прах, петна от дъжда, паяжини, лесни за сваляне стикери и леки петънца от боя.

Alex Burgas гарантира безупречно качество при почистването на прозорци от алуминиева и PVC дограма и щори от алуминии, дърво или текстил. Услугата почистване на прозорци, витрини и оберлихти се предлага и при случаи, като след ремонт или строителство, за безпроблемно отстраняване на транспортни лепенки, излишни силиконови уплътнения, бои, латекс и други строителни материали от Вашите прозорци! А ако желаете да поддържаме чистотата на стъклата регулярно, можем да изготвим и график за поддръжаката им.

Цената за почистване на прозорци или щори, не е еднаква за всеки клиент, нейният ориентир е между 1,00лв. и 5,00 лева/m² (рядко над 5,00), като подлежи на коментар след оглед на място.

При формиране на цената се вземат следните обстоятелства:
– Височина на прозореца;
– Достъпност;
– Замърсеност на стъклото и дограмата;
– Отстраняване на транспортни лепенки, мазилки;
– Вид на дограмата и щорите (в случай, че има щори);
– Други;

Почистване на прозорци на Търговски обекти

Почистване на прозорци и витрини извършва Alex Burgas, коректно в удобно за Вас време. Нашият екип има нужните умения и опит при почистване на прозорци и осигурява Вашия комфорт и спокойствие в дома и офиса.
Гарантираме качествено и прецизно почистване на прозорци и витрини.

Относно всякакви запитвания и въпроси за почистване на стъкла / прозорци, витрини, дограма и т.н. , не се колебайте да се свържете с Нас на тел.: 0887 / 535-077.

Sending
User Review
3.06 (16 votes)

Translate »