Почистване на Ресторанти

Почистване на Ресторанти

Почистване на Ресторанти, първото впечатление на всеки един клиент е чистотата, обстановката и хигиената !

Ежедневно почистване на ресторанта е нещо, с което всички успешни ресторантьори са запознати, и всички знаят колко е трудно да се поддържат чисти кухнята и помещенията за хранене. Едно професионално почистване може да подобри околната среда за служителите и клиентите. По-важното е обаче, че то може да предотврати или прекъсне веригата на инфекция от източника на болестта към служители и клиенти.Ако сте решили да почистите вашият ресторант или бар използвайки професионални услуги, не търсете повече освен Alex Burgas.

Почистване на заведения

Използваме екологично чисти материали за разграждане на мазнини, белтъчини, протеини и др. органични замърсявания при почистване на силно омазнени повърхности, като аспиратори, конвектомати, печки, фурни, скари, грилове, аспираторни решетки, работни маси, стени и подове в месопреработвателни предприятия, консервни фабрики, мандри, кухни, столови и др. в хранително – вкусова промишленост. Всички почистващи материали отговарят на европейските изисквания и стандарти.

Почистванена Кухни

Ние можем да ви предложим:
-Професионално почистване на кухня;
-Основно почистване;
-Поддръжка;
-Почистване след тържество;
-Почистване след ремонт;
-Поляризация на твърди подови настилки;
-Кристализация и др.;

Почистване на Ресторанти Бургас

Независимо от какво почистване имат нужда вашият ресторант или бар, нашите добре подготвени специалисти са на ваше разположение. Те са в състояние да почистят всичко и по този начин да се удължи живота на вашите мебели, оборудване а също и да допринесе за Вашата клиентела, да се чувстват комфортно и уютно.

Alex Burgas ще изготвят пълни и подробни индивидуални оферти, съобразявайки се както с Вашите желанията и изисквания, така и със спецификата на дадения обект.

Фирма за почистване „Алекс Бургас“, предлага почистване на домове, хотели, офиси, вили и всякакъв тип помещения, професионално почистване на мокети, килими, подови настилки, мека мебел, мебели, матраци, стъкла, бани, мивки, вани, душ кабини, фаянс и т.н. на достъпни цени и целогодишни отстъпки в гр. Бургас и близките населени градове, села, вилни зони – фирма за почистване в Слънчев Бряг, Свети Влас, Несебър, Равда, Поморие, Ахелой, Сарафово, Ветрен, Меден рудник, Крайморие, Черноморец, Созопол, Дюните, Приморско, Китен, Лозенец, Царево, Ахтопол, Синеморец и др.. Може да се свържете с нас за запитвания за посещение за почистване за Вашето населено място.  

За повече информация, запитвания относно предлаганите от нас услуги за почистване на ресторанти, кухни, заведения и др. се свържете с Нас на тел.: 0887 / 535-077.

Sending
User Review
2.75 (4 votes)

Translate »