Почистване на Хотели

Почистване на Хотели

Почистване на хотели за Бургас и близките курорти, професионални услуги на най-ниските цени !

Почистването на хотели и ресторанти е комплексна услуга, която “Алекс Бургас”предлага на своите клиенти. Най- често съдим за качеството на хотел от първите ни впечатления на подовите настилки. Поради това се купуват скъпи и трайни настилки в райони с висока употреба, но и те имат нужда от машинно почистване и освежаване. Гостите на хотелските ви стаи искат те да бъдат скърцащи от чистота и да ухаят свежо. Ако вие сте решили да почистите вашият хотел, използвайки професионална компания, не търсете повече освен “Алекс Бургас”. Нашите изключително подготвени специалисти по почистване използват машини и препарати на водещи във своята област фирми. Това им дава възможност за постигане на максимални резултати в областта на почистването.

Почистване на Хотели в Бургас

Най-честите запитвания от нашите клиенти във връзка с почистването и поддръжката на хотели са:
– за почистване след строителство и ремонт – обикновено става дума за цялостно основно почистване, обхващащо подовете, стъклата, санитарните помещения, вратите, мебелите и др.
– за периодично почистване на общите части на хотелските комплекси, като фоайета, ресторанти, коридори, стълбища, фасадни стъкла и др.
– за специфични услуги – почистване на остъклени фасади, стъклени арки, високи пана и др.

Независимо колко е голям вашият хотел ние можем да ви предложим :
• Прахосмучене на твърди подови настилки;
• Измиване на твърди подови настилки;
• Прахосмучене на меки настилки;
• Измиване на санитарни възли – тоалетни, мивки, огледала, санитарна арматура и фаянс;
• Професионално почистване на кухни и салони за хранене;
• Почистване след парти;
• Почистване след ремонт;
• Почистване на фасада;
• Миене на стълбища , фоайета и коридори;
• Почистване на асансьори;
• Почистване на басейни;
• Забърсване на врати, дограма и парапети;
• Почистване от прах на работни бюра , маси и офис мебели, первази на; прозорци,радиатори, хладилни витрини и др.

Професионално почистване на хотели

Фирмата ни осигурява всички необходими средства за извършване на почистването.
Нашето качество, експедитивност, гъвкавост, мобилност и коректност са ни спечелили дългогодишни партньорства с известни и емблематични хотели в нашите курорти , които са ни дългогодишни клиенти.

Разполагаме с професионално оборудване и опит, за да ви доставим най-качествени почистващи услуги.
Обадете ни се и ние ще направим оглед и ще ви дадем най-добрата оферта за почистването и поддръжката на вашия хотел!

Професионално почистване от Alex Burgas   Почистване на хотели в Бургаска Облас

Всички наши услуги по почистване на хотели са индивидуални и се създават в отговор на специфичните нужди на всеки клиент.

Фирма за почистване „Алекс Бургас“, предлага почистване на домове, хотели, офиси, вили и всякакъв тип помещения, професионално почистване на мокети, килими, подови настилки, мека мебел, мебели, матраци, стъкла, бани, мивки, вани, душ кабини, фаянс и т.н. на достъпни цени и целогодишни отстъпки в гр. Бургас и близките населени градове, села, вилни зони – фирма за почистване в Слънчев Бряг, Свети Влас, Несебър, Равда, Поморие, Ахелой, Сарафово, Ветрен, Меден рудник, Крайморие, Черноморец, Созопол, Дюните, Приморско, Китен, Лозенец, Царево, Ахтопол, Синеморец и др.. Може да се свържете с нас за запитвания за посещение за почистване за Вашето населено място.  

За повече информация относно почистване на хотели, се свържете с Нас на телефон 0887 / 535-077 , за всякакви въпроси и запитвания. Ние ще се радваме да отговорим на вашите въпроси от рано сутрин до късно вечер, съобразявайки се с вашия график! С „Алекс Бургас” Вие ще сте сигурни в безупречното почистване на Вашия Хотел !

Sending
User Review
5 (1 vote)

Translate »