Почистване след ремонт

Почистване след ремонт

Почистване след ремонт, извършваме грубо и фино, основно почистване след ремонт или строеж на всякакъв тип помещения, на ниски цени !

Фирма „Алекс Бургас“ ЕООД разполага със специализирани инструменти и машини за почистване и отстраняване на строителни остатъци, лепенки, бои и силиконови лепила от всички видове подове, прозорци или мебели. Продуктите с, които работим и методите, които прилагат нашите служители гарантират едно висококачествено, професионално почистване на Вашия имот, опазване на неговото оборудване и предаване на обекта във вид идеален за ползване.
Продуктите с, които работим и методите, които прилагат нашите служители гарантират едно висококачествено, професионално почистване на Вашия имот, опазване на неговото оборудване и предаване на обекта във вид идеален за ползване.
Професионалното почистване след строително-ремонтни дейности е не само желателно, но и наложително. Защото след като строителите и майсторите приключат със задълженията си те оставят прах и строителни замърсявания навсякъде в прясно построения или ремонтиран имот.

„Алекс Бургас“ пpeдлaгa ocнoвнo пoчиcтвaнe нa cгpaди (ĸъщи, дoмoвe, oфиcи и т.н.) cлeд cтpoитeлcтвo или peмoнтни дeйнocти. Почистването става след безплатен оглед на имота. Уточняват се степента на замърсеност и подробности за почистването.
Почистването започва отгоре-надолу и отвън-навътре. Редът е да се започне от най-горният етаж, ако става дума за многоетажна сграда и от терасите към изхода, но по време на огледа може да се направи друга организация в зависимост от готовността на строителството. По време на огледа се отбелязват всички повреди на имуществото причинени от недобросъвестно стопанисване или ремонтни дейност /ако има такива/.
Почистването на дограмата и стъклата става с инструменти, които не позволяват надраскване на повърхностите.
Препаратите, които се използват за почистване на санитарните помещения са силни, но не увреждат повърхностите от емайл и метал.
Препаратите, които се използват за почистване на подовите настилки не позволяват подхлъзване.

Почистване след ремонт бургас

Пакетна услуга за основно почистване на домове и офиси след ремонт или строителство, обема следните действия:
– Събиране и изхвърляне на строителен остатък;
– Почистване на фасади-с помощта на скелета и автовишки;
– Почистване на тераси-первази, подова настилка, парапети /ръчно и машинно/;
– Почистване на дограма-двустранно /ръчно/;
– Почистване на стъкла и остъкления-двустранно /ръчно/;
– Обезпрашаване на стени;
– Прахосмукиране на фина прах от обзавеждане;
– Избърсване на твърда мебел;
– Измиване на прозорци, щори и врати;
– Почистване на врати и каси /ръчно/;
– Почистване на контакти, осветителни тела, ключове, ел.табла;
– Почистване на коридори, стълбища и асансьори /ръчно и машинно/;
– Почистване на первази и тавани (ако е наложително);
– Почистване и дезинфекция на санитарни помещения;
– Машинно почистване на подови настилки, цокъл и фуги;
– Почистване на външни площи /ръчно и машинно/.

Искрено ви съветваме да не оставяте почистването след строителство и ремонт на неквалифицирани хора, като строителните работници или случайно наети хора. Ако не се направи с подходящите специализирани препарати или професионални инструменти това първо почистване може да нанесе щети върху чисто новите ви придобивки – като надрани стъкла, разрушени фуги, увредени батерии в банята, одраскан под и др. Днес, когато на пазара има подови и стенни покрития от най-различен вид, включително и произведени по синтетичен начин е много важно да се знае какво е покритието и с каква химия може да се третира. В противен случай ще се ядосвате всеки път когато видите повредените си плочки, стъкла или санитария. Затова наистина не се скъпете за този сравнително малък с всичко останало разход – почистването след строителство и ремонт а го възложете на професионалисти като нас.

Почистване след ремонтни дейности

Ние се гордеем, че предлагаме изключително детайлно и качествено почистване след строителство и ремонт
Eднa oт нacoкитe, в кoитo cмe тяcнo cпeциaлизиpaни повече от 10-години e имeннo в пoчиcтвaнeтo cлeд cтpoитeлcтвo. Moжe дa paзчитaтe нa нac пpи нyждa oт тaкaвa или пoдoбнa ycлyгa.
Може да погледнете нашите цени за почистване, но за по-сигурно, просто се обадете. Винаги имаме промоции за някои от нашите услуги- вижте, това може да са вашите нужди.

Относно всякакви запитвания и въпроси за почистване след ремонт или строително-ремонтни дейности , не се колебайте да се свържете с Нас на тел.: 0887 / 535-077.

Sending
User Review
2.62 (13 votes)

Translate »