Пране на Килими

Пране на Килими

Пране на килими, на посочен от Вас адрес, на ниски цени !

Ние перем килими повече от 10 години!
Красивите килими придават много цвят и блясък на всяка стая: повече цветност, комфорта да не усещаш хладния под и разбира се повече индивидуалност. Килимите разкрасяват и стоплят дома ни. Те са с различна текстура, материали и цветове. Те са толкова популярни, че присъстват в почти всеки дом, хотел или офис.

професионално пране на килими

Килимът е една от меките настилки, които се замърсява най-бързо във всеки дом. За кратко време в него се събират изключително много прах, акари и куп други бактерии, които ако не бъдат почистени води до бързо захабен килим, непривлекателен и неуютен дом. Мръсният килим е мястото където лесно се трупат лошите миризми, те вредят дори на здравето ни. За щастие това не значи да се лишите от удобството да ги използвате. Напротив. Но можете да ги поддържате в добро състояние за дълги години, просто трябва да ги почиствате добре и често. И затова, ако искате домът ви да бъде едно добро място за живеене, редовното почистване на килимите е задължително. Ако поради липса на време или умения, или каквито и да е други причини, не можете да се грижите за доброто състояние на Вашия килим, значи да използвате и потърсите професионални услуги за пране на килими, или почистване.

Пране на килими в Бургас

Колко често трябва да се перaт килимите?
Килимите се замърсяват изключително бързо, те са като дрехите, които носим. Ето защо един килим трябва да бъде почистван с прахосмукачка ако не всеки ден, то през ден ( в зависимост от оживеността на мястото, където е поставен килима). Що се отнася до прането , то трябва да става поне 2 -3 пъти в годината ( отново в зависимост от мястото където е поставен килима).

Пране на килимив от Alex Burgas

За съжаление на всички домакини прането на килими е една от най-тежките и трудоемки работи в почистването на един дом. Забравете мъките по изнасянето на килимите от вкъщи, уморителното търкане и дългите часове за изсъхване. Alex Burgas Ви предлага решение за вашите проблеми – качествено изпиране на килими, при това на място. Не е нужно да местите нищо, нашият професионален екип ще се погрижи килимите ви да възвърнат първоначалните си цветове и да заприличат на нови.
Ние от Alex Burgas извършваме машинно изпиране на килими и мокет в домове, офиса и други помещения.
Нашият професионален екип следва изпробван и ефективен процес за изпирането на килимите. Методът, по който работим ни позволява да чистим килими или черги целогодишно.
Имаме огромен опит с килими от всякакъв вид, текстура , цветове, материали и дебелина.

пране на килими от Alex Burgas       евтино пране на килими в Бургас

Кои са причините да ни се обадите още днес!
– Вашите килими ще бъдат почистени от опитни и надеждни чистачи, доказани професионалисти в сферата на почистване по домовете;
– Ние използваме най-модерна немска техника за пране на килими;
– Преди да започне почистването на килимите и мокетите решаваме с какви машини и препарати е добре да се почисти настилката в зависимост от вида й и от замърсяванията по нея.
– Ако има петна от кръв, вино, кафе, дъвка, восък или др., те се обработват със специални препарати преди самото почистване.
– По желание можем да обезпрашим килимите и мокетите преди да започне същинското пране. Това подобрява качеството на прането, понеже предварително премахва натрупания прах и косми в дълбочина.
– Пране с дискова или екстракторна машина – според това колко тежко е замърсяването.
– Изплакване с екстракторна машина – много важно за дълготрайния ефект от прането. Ако не се направи изплакване по килимите и мокетите остава препарат, който при изсъхването си слепва влакната и събира мръсотия.
– Подсушаване.
– Вашето здраве е важно за нас. Затова нашият екип използва еко препарати, които са напълно безвредни за вас и семейството ви;
– Вие може да разчитате на нас за почистване от днес за днес, късно вечерта и дори през почивните дни без това да оскъпи услугата допълнително;

Пране на килими на адрес в Бургас

Препоръчително е от здравословна гледна точка меката подова настилка и меката мебел да се изпират 2 пъти в годината, тъй като остават частици прах, които не могат да се изсмучат с прахосмукачка и всичко това се вдишва от обитателите на помещенията. А когато по меката настилка се ходи с обувки – 3 пъти в годината.

Фирма за почистване „Алекс Бургас“, предлага почистване на домове, хотели, офиси, вили и всякакъв тип помещения, професионално почистване на мокети, килими, подови настилки, мека мебел, мебели, матраци, стъкла, бани, мивки, вани, душ кабини, фаянс и т.н. на достъпни цени и целогодишни отстъпки в гр. Бургас и близките населени градове, села, вилни зони – фирма за почистване в Слънчев Бряг, Свети Влас, Несебър, Равда, Поморие, Ахелой, Сарафово, Ветрен, Меден рудник, Крайморие, Черноморец, Созопол, Дюните, Приморско, Китен, Лозенец, Царево, Ахтопол, Синеморец и др.. Може да се свържете с нас за запитвания за посещение за почистване за Вашето населено място.  

Относно всякакви запитвания и въпроси за пране или почистване на килими, не се колебайте да се свържете с Нас на тел.: 0887 / 535-077.

Sending
User Review
2.56 (9 votes)

Translate »