Пране на Мокети

Пране на Мокети

Пране на мокети на посочен от Вас адрес !

Ние почистваме мокети повече от 10 години ! Mокетът е една от най-популярните меки подови настилки у нас. Когато избираме меки подови настилки за дома, офиса или пък за хотел е необходимо да помислим и за тяхната поддръжка, особено ако мястото, където ще полагаме настилката е с висок трафик от посетители точно, както в офисите и хотелите. Красивият мокет прави домът по-уютeн и топъл, придава много цвят и блясък на всяка стая, повече цветност, комфорта да не усещаш хладния под и разбира се повече индивидуалност.

Пране на мокети в Бутгас

За съжаление, обаче, мокетът е настилка, която задържа изключително много мръсотия и вредни бактерии. Всяка домакиня е наясно колко бързо се замърсява мокетът и колко трудно сe почиства след това. Въпреки многобройните си преимущества мокетите имат един голям недостатък: трябва да се почистват редовно.
Ние от Alex Burgas извършваме машинно изпиране на мокет в домове, офиса и други помещения. Притежаваме висок клас професионални перящи прахосмукачки, подходящи за пране на меки настилки.

Професионално пране на мокети В Бургас

Изпираме мокети с професионални препарати, за почистване на изкуствени или естествени материи.

Alex Burgas предлага няколко варианта за изпиране на мокети:
– Изпиране на мокети със системата Rainbow ;
– Сухо изпиране на мокети със системата Rainbow ( включва и изтупване на мокета);
– Пране на мокети с еднодискова машина;
– Предварителна ръчна обработка на ъгълчетата ;
– Ако има петна от кръв, вино, кафе, дъвка, восък или др., те се обработват със специални препарати преди самото почистване;
– Разтъркване на настилката с дискова машина, оборудвана с подходяща четка за материята;
– Изчакване действието на препарата и изсмукване на разтъркания участък с екстракторна прахосмукачка;
– След разтъркване и изсмукване на цялата настилка, същата се изплаква с чиста вода и подсушава отново с екстрактор;
– При желание от клиента се ароматизира;

Чрез използването на дискова машина, екстрактор и подходящ препарат, мокета бива изпиран безупречно, възвръща своите цветове, изсъхва от 1 до 3 часа, а усещането за чист въздух е превърнал помещенията в една неповторима и уютна среда за обитаване.

Почистване на мокети в Бургас

Ако имате нужда от перфектно и професионално почистване на мокети се обърнете към нас . Така ще сте сигурни, че получавате най-доброто изпиране на достъпни цени . Мазни петна, следи от кал или пък дълбоко проникнала мръсотия нямат шанс, когато Alex Burgas се заеме с прането на мокетите .

Относно всякакви запитвания и въпроси за пране или почистване на мокети, не се колебайте да се свържете с Нас на тел.: 0887 / 535-077.

Sending
User Review
2.7 (10 votes)

Translate »